Eğitimci Yazar Filiz Gökdemir Köşker

Eğitimci Yazar Filiz Gökdemir Köşker
@rara4444
'KEBBAT-1, KEBBAT-2 SENİ GÖRÜYORUM ve KEBBAT-3 KÖR' Polisiye romanları serisinin yazarı. BAY R, NAZENDE, BİLGE. xn--filizgkdemirkker-rwbh90r.com instagram.com/filiz4444
Eğitimci- YAZAR -
Gazi Üniversitesi. M.E.FAKÜLTESİ. Klinik psikoloji yüksek lisans eğitimi. NLP - EFT UZMANI. İLETİŞİM TEKNİKLERİ.
Mersin/ Erdemli
İSKENDERUN
57 okur puanı
Mart 2020 tarihinde katıldı
10/10
·156 syf.··
2022 42. kitabı
Kitabı bir solukta okudum.. Filiz hocam yine bir farkındalık örneği ile karşımızda.. Okurken sizde günlük okuyor hissi verse de gerçekte Filiz hanıma yazılan mektuplar ve bu mektuplarla size verilen farkındalık mesajları.. Zorlu bir hayatı olan annenin, otizmli çocuğu için mücadelesi.. sonradan otizmli olabileceğinin ayırdına varılan bir eş... Otizm nedir? Ailelerin çektikleri sıkıntılar nelerdir? Neler yapılabilir? Kitap, kurgu değil gerçek bir öykü ve isimler değiştirilmiş. Hatta ilginç olan otizmli olup bunun farkında olmadan yetistirilen, yetişkin bireylerin var olması. Bu kitabı özellikle tavsiye ediyorum, herbirimizin diğerinden öğreneceği çok şey var. Mutlaka okuyun, okutun efendim.
BilgeFiliz Gökdemir Köşker · FGK Yayınları · 202211 okunma
Reklam
10/10
·156 syf.··
Beğendi
·
2022 17. kitabı
Herkese merhaba Bu gün sizlere @fgkyayinlari'ndan çıkan @filiz4444 yazarımızın kaleme aldığı #bilge'den bahsetmeye geldim.
BilgeFiliz Gökdemir Köşker · FGK Yayınları · 202211 okunma
Puan vermedi·156 syf.··
Beğendi
·
2022 29. kitabı
Kim bilir şimdi şu an hangi ocakta bir yangın var? Hangi evin ocağında ateş püskürtülmekte? Hangi evin yuvası alev almakta? Hangi evde çaresizlikte umut ışığı yanmaktadır? Cahillik almış başını insanlar arasında gezip durmakta. İnsanı yobazlaştırmakta. Gün geçtikçe medeniyet doğarken insanlar geri geri giderek batmaktadır.  İnsanlık ölmektedir. Yanlış bilgiyi doğruymuş gibi kullanmak insanlığı,  mertliği,  güveni,  dürüstlüğü,  ilimi, bilimi bitirir. Medeniyeti, kültürü; eğitimi bir adım bile ileri götürmez. Kadına yapılan haksızlık daha anne ve baba evinde başlıyorsa ömür boyu her kapıda her elde yabancı olur. Değer kıymet verilmez. "Bilge Bir Kadın..." kitabı baştan sona gerçekte yaşanan ve Bilge'nin başından geçen her türlü haksızlığı kaleme alınmıştır. Babası ve annesi tarafından zorbayla eğitilen Bilge kendi imkanıyla kendini geliştirir ama ailesinin zulmünden kaçarken ömür boyu okumuş  bir cahille baş etmeye çalışır... Bununla beraber otizm olan çocuğuyla imtihan edilir... Tek kadın ama dünyanın ağır yükü...Tek kadın ama dünyanın ağır imtihanı... Gerçeklerden alınarak olduğu gibi kaleme alınan bu eseri okumanızı tavsiye ediyorum.
BilgeFiliz Gökdemir Köşker · FGK Yayınları · 202211 okunma
Puan vermedi·156 syf.··
2022 12. kitabı
#Okudum #KitapYorum #Bilge
BilgeFiliz Gökdemir Köşker · FGK Yayınları · 202211 okunma
"Dünya tiyatrosuna hoş geldiniz" diye, başlık düşmüşüm o günlerde defterime. Aynen şunları yazmışım. Sanki unutacakmışım gibi. Halbuki hiçbir sahnesi aklımdan çıkmadı hâlâ. Türlü türlü insanın her kılıkta, envai çeşit karakterde,akla hayale gelmedik senaryolarla oynadığı sahnelerin bitip tükenmeden devam ettiği bir tiyatro bu dünya.
Sayfa 11 - FGK YAYINLARI·Kitabı okudu
Reklam