Altın kapılarımız kan olacak Tayfun
"Ne olur, tahmin ettiğim yere gitmiyor olsun, komutanım." Derin bir nefes verdi Barbaros. "Aliş," dedi sakince. "Buyurun, komutanım." "Bir replik var, bilir misin?" "Söylerseniz bilirim, komutanım." "Altın kapılarımız kan olacak gibi, Aliş. Bildin mi?" Kısa bir an ikisi de birbirine baktı. Bu işin sonu pek de iyi durmuyordu. "Bildim, komutanım," dedi Alican. Bilmiyor olmayı tercih ederdi. Arkalarından gelen oldukça sakin sesle irkildiler. "Keşke ben de yediğiniz her boku bilmek zorunda kalmasaydım," diyordu etlerin başına geçen Timur.
Bir insanı seviyorsan onun neyi merak ettiğini merak edersin, onun izlediklerini izlemek istersin, okuduğu satırları okumak istersin, onunla her şeyi paylaşmak istersin. Hayatı paylaşmak istersin. O istemese bile. Hani demin gözlerinin içi parlayarak söylediğin replik gibi, hayatının geri kalanını biriyle geçirmek İstediğini fark ettiğinde, hayatının geri kalanının bir an önce başlamasını istersin.
Alıntı
Devlet hapishanesinde silahlı eğitim yapan terör örgütleri!
Bayrampaşa Hapishanesi gerçekten çok ilginç bir yerdi. Uzun bir dönem orada gördüklerimi kimselere anlatmadım. Korktuğumdan değil, kimse inanmaz kaygısından dolayı anlatmadım. İşte insanların
Ezel dizisini izlemesem de meşhur replik geldi aklıma
Evet, ivan Fyodoroviç Katya'yı delicesine seviyordu, ama zaman zaman öldürebilecek kadar da nefret ediyordu ondan.
Sayfa 814 - OYSA HERKES ÖLDÜRÜR SEVDİĞİNİ
Ve o replik
❝Sen de mi Brutus?❞
Sayfa 55 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları 1.Baskı·Kitabı okudu
Alıntı
Dövüş Kulübü'nden bir replik hatırlatalım: "Sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyleri alıyoruz."