Hem korku olsun ama adrenalinim cok da tava yapmasin, sevimli korku olsun beni bende böyle alabilir diyenler için kıymetli bir önerim olacak. Yaklaşın!
:
Korku kitapları yazarı olarak kendi halinde sadık bir kitle oluşturarak yoluna devam eden ve yeni romani icin kendini hazirlamaya calisirken hayatin kendine hazirladigi olaylardan habersiz garibim cips paketlerini tikinirken bir gün yayinevi editörünün ve kedisi 'şeytanın gelininin' kıskacında, romantik komedi dayatmasi ile karsi karsiya kalir.
:
Kafasi hizla calisan Ayça romantik kısmina hali hazirla korku / gerilim romani icin yaptigi hazirliklari karistirmaya karar verir ve İzmit'teki meşhur Perili evi arkadaşları ile mekan tutarak bir takim veri alişverişi işine girmeye karar verir. Arkadasi Ippo ile yolculuga karar verirler.
:
Yolculuk oncesi kendini super market arabalarini doldurarak hunharca teselli etmeye calisken bulurken markette olaganüstü olaylar olmaktadir. Markette alisveris yaparken Ippo'nun nisanlisi ve onun başka bir erkek arkadasiyla biraz muzip bir şekilde tanışır.
:
Bu tanisma sonunda aralarinda kivilcimlar esliginde kitap ilerlemektedir.
Ayça ve arkadaşlarını İzmit'teki köşkte neler beklemektedir?
:
Çoğu yerinde Ayça'nın hal-i ahvaline kahkahalar atarak güldüm. Öyle bir keyifli kitaptı ki nasil bitti anlayamiyorsunuz bile.
:
Ahh Ayça sen biz kadinlarin en muzip temsilcisisin!