518 syf.
2/10 puan verdi
·
1 saatte okudu
Kitabı ilk çıktığı zamanlar okumuştum. 2015 zamanında. O zamanlar yaşım itibari ile çok absürt gelmemişti ya da farkındalığım o kadar yokmuş diyebilirim. Şimdi tekrar okudum ve anladım ki içerisinde o kadar çok psikolojik şiddet, sevgi adı altında baskı ve tecavüz var ki. Yapılan her türlü şiddet , baskı, olumsuz davranış sevgi ve aşk kavramlarına sığınılarak yapılmış. Yaşlar çok küçük, özendirilen şey bir öğretmen-öğrenci ilişkisi ve davranışlar aşırı anormal. Her ne olursa olsun örnek olması ya da insanın kendini bulabileceği, bakış açısı ya da empati kurmak isteyeceği bir olay yok içerisinde.
Şurimşine
ŞurimşineGülsen Kılıçaslan · Böğürtlen Yayınları · 20151,104 okunma
"Şurimşine"
Söylenişi pek muhteşem, fonetiği hoş, 𝗰𝗮𝗻ı𝗺 𝗰𝗶ğ𝗲𝗿𝗶𝗺, 𝗰𝗮𝗻 𝘆𝗼𝗹𝗱𝗮şı𝗺, 𝘀𝗲𝘃𝗱𝗶ğ𝗶𝗺 anlamlarına gelen Lazca hitap şeklidir. Sadece sevgililer değil, bayanlar da birbirine karşı bu hitabı kullanabilir.
Sayfa 97
Reklam
"Sanki yalan da. Kız bile değil ki bu! Mal, geçen yaz erkek arkadaşıyla yatmış. Çocuk tabii bunu sepetlemiş haklı olarak, şimdi bu da alışmıs kudurmuştan beterdir hesabı aranıyor!"
Sayfa 60
Mesajı kaç kez okudum bilmiyorum. Beni mi düşünüyordu? Hem de gözlerimi.
Sayfa 57
Çünkũ Kütahya öyle büyük bir şehir değildi. Burada yediden sonra açık mağaza kalmazdı.
Sayfa 57
Reklam
223 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.