tuğba

tuğba
@tgb__
2012
22 okur puanı
Temmuz 2022 tarihinde katıldı
10/10
·336 syf.··
2026 4. kitabı
Muhteşem Muhteşem Muhteşem. Mutlaka okunması gereken bir eser. Başucu kitabı olacak bir eser. Kısa kısa hikmetli öğütler var. Kitabı tercüme eden Profesör’ün dili çok sade hikmetli ve anlaşılır. Örneklendirmesi, detaylandıması ve açıklaması tam kararında.  İnsanın tam ihtiyacı olan öğütler. Herhangi bir sayfa açıp günde 1,2 tanesi dahi okunabilir. Müthiş faydalı insanın ruhuna. Allah’a yakınlaşmak için çok hayati konulara değinen bir eser.
Hikem-i AtaiyyeAtaullah İskenderi · Nesil Yayınları · 20111,522 okunma
Reklam

tuğba

, bir kitap okudu
10/10
·336 syf.··
2026 4. kitabı
Ataullah İskenderi
9.6/10 · 1.522 okunma
8/10
·216 syf.··
2026 3. kitabı
Kitap; içeriği, kattığı bilgiler ve dilinin akıcılığı yönüyle genel anlamda güzeldi. Yazarın katılmadığın fikirleri olmakla birlikte yapıcı, olumlu, çözüm getirmeye yönelik ve insanları arasındaki barışı sevgiyi arttırmaya pekiştirmeyeye yönelik anlatımları ve telkinlerini oldukça beğendim. Yakın tarihe yönelik verdiği detaylar da hoşuma gitti. Özetle tavsiye ederim size hem yeni bakış açısı kazandıracak hem de kısa kısa güzel bilgiler verecek bir kitap 
Çivisi Çıkmış DünyaAmin Maalouf · Yapı Kredi Yayınları · 20194,140 okunma
Puan vermedi·225 syf.··
Beğendi
·
2026 2. kitabı
Bence okunması gereken bir kitap. İnsanlardaki sevgi duygusuna çok farklı bir yönde bakmamı sağladı. Sadece kadın erkek ilişkileri için değil tüm insan ilişkilerinde yardımcı olacak, farklı bir ufuk açan kitap olmuş. İyiki okumuşum diyorum. Sevgi bu dünyadaki ana konu. Bugün eksikliğini muazzam hissettiğimiz yüce bir duygu. Sevgiyi artırmak, pekiştirmek için yapılan her çalışma çok kıymetli ve çok özel diye düşünüyorum. İnsanların eylemlerindeki, beklentilerindeki bir çok detayı daha net anlamama vesile oldu. Okumalısınız.
5 Sevgi DiliGary Chapman · Sistem Yayıncılık · 200612,4bin okunma