Yorum

Berfin Emen isimli okurun asıl gönderisini gör
Size storytel'i öneririm. Ben tereddütle başlamıştım,ardından direkt abone oldum. Nitekim önerdiğim arkadaşlar da soğuk bakıyordu fakat çok memnun kaldılar. Haftada dört beş kitap dinliyorum. Ayda en az 20 kitap ediyor. Birçok klasik ve okumak istediğim kitap var içinde. Elbette eksikleri de var ama zamanla onların da iyileştirileceğini düşünüyorum.Onun için maddi açıdan aylık 35 lira olan storytel, kitap almaktan,sürekli kitap almaktan daha avantajlı diye düşünüyorum.
Okumak la dinlemenin yeri aynı mı peki? ben de zamanın da çok dinledim beni tatmin etmedi okumak kadar. Bunun ayrımını yapmak isterdim. Düşüncelerinizi merak ediyorum?
Ben zaten Bir Yudum Kitap uygulamasını kullanıyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim 🌸 Okumak benim için daha ön planda ama dinlemeye de ihtiyaç var elbette
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.