Yorum

m isimli okurun asıl gönderisini gör
kendi tablosunu bile kıskananlar var, ne kadar ilginç.
kitap boyunca bunu düşündüm. çok ilginç.
kitabı yarıladım, hâlâ düşünüyorum ben de. güzel olsaydım ve tablom benden bile güzel yapılsaydı, onu yapana kızmak yerine ona tapardım herhalde. dorian, çok ilginç birisi.
kitap çok güzel. sadece dorian'ı anlamaya çalışmak zor. ben tapacağımı zannetmiyorum ama tablomla kesinlikle övünürdüm. tabloya sahip çıkardım diye düşünüyorum. kıskanmak, çok ilginç.
dediğin gibi her şey. kitap çok güzel ve bitmesin diye yavaş yavaş okuyorum... ama olacakları çok merak ettiğimden bugün bitirebilirim sanırım. dorian’ı tanımak için sabırsızlanıyorum. 🙃
sana keyifli okumalar dilerim. ben de okurken yavaş yavaş okumuştum, olayları biraz daha iyi anlamak için.
teşekkür ederim.
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
çok güzel olay...
bu efsaneyi hatırlar gibiyim. ayrıca tam da venüs'ten beklenecek bir davranış. genellikle kendileri aşıkların arasını bozar ama iyilik yapacağı tutmuş.
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.