Yorum

Ozal isimli okurun asıl gönderisini gör
Bu yorumdan sonra okuyabilecek miyim?, bilmiyorum :) özellikle "Son olarak da kitapta paylaşılan bazı hadislerin sıhhati konusunda ciddi şüphelerim mevcut..." demişsiniz merak ettim bir araştırmanız oldu mu?
Maalesef bir araştırmam olmadı ama siz yine de okumayın, zamanınıza yazık :)
O zaman araştırma yapın burda millete okumayın demek ayıp olmuyor mu? Hem araştırmamışsınız hem de ahkam kesiyorsunuz nedir bu? Zaman kime göre yazık? Yazar ne yapsaydı? Size göre dünya kendiliğinden oluştu diyip ateist deist yorumlar mı yapsaydı.? Bilerek milletin kafasını karıştırıyorsunuz o kadar da kurnazsınız ki inanmadığınız şeyleri okuyup kötülemek için yerinizi almışsınız.
Araştırma yapmayan bu kişinin yorumlarını da ciddiye alıp okumayın arkadaşlar zamanınıza yazık.
çok asabisiniz hayat böyle geçmez, kendinize bu kötülüğü yapmayın :)
İnançlarımızla dalga geçen herkese karşı böyleyim. Hayatta gayet güzel. Belki böyle besleniyorum :) sana ne? Sen araştırmanı yap. Şeytan bile bilmediğinden şeytan olmadı. Ustadını biraz takip et :))
çok güzel laf soktunuz inanın ne diyeceğimi bilemedim, tavsiyeleriniz için müteşekkirim :)
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.