Yorum

hilallkpln isimli okurun asıl gönderisini gör
Bir uygulamanın temiz zihinlerle kullanılacağı düşüncesi en başta yanlıştır. Bu uygulamadan hayatları boyunca kitap okumamış, Kulanıcılar kullanıyor. Peki Burda ne mı yapıyorlar ee Burda da eğlence arayışında olmak istediler ve bunu çok normal bir istek gibi söylüyorlar. Hata onlarda tabii ama Burda bu yaratıkların olmayacağını düşüncesinde kendilerini kandırmaya çalışanların da hataları var. Çünkü bakın kaç bayan nasıl da yeter durun diyorlar. Ee bu karınca gibi insanların temiz insanların arasından geçip bu uygulamayı kullanılacağını bilmiyor mı? Birde önlem alınsın İstiyor ne önemi? Uygulamanın sahibi prinçten taşları çıkarır gıbı burdakı iğrenç yaratıkların da çıkartmasını beklemiyorsunuzdur umarım. iğrenç yaratıkların da kendilerinden çıkmasını da beklemeyin bir zahmet.
Tek tek çıkarılması yönünde kimse bir şey söylemedi zaten bizim anlatmak istediğimiz ısrarla söylemek istediğimiz şey madem donanımlı bir uygulama (kaç bin kişi kullanıyor basit bir uygulama olmadığı kesin) bizim şikayet edip engellettiğimiz hesaplar kapandıktan sonra bir daha hesap açamasınlar istediğimiz ve değindimiz konu bu bu birincisi, ikincisi ise günde en az 4-5 kişi yazacak sözlü tacizde bulunacak yetmezmiş gibi görmek zorunda olmadığımız iğrenç fotoğraflar atacak kimse kusura bakmasın ama ben bu iğrençliği kaldıracak kadar sessiz kalamam, sessiz kalmaya alışırsak yarın öbür gün başımıza ne geleceğinin canlı örnekleri dışarıda, çok uzakta da değil he açın haberleri emin olun üst üste en az 10 tane tac*z, tecav*z haberi izlersiniz, sessiz kalan kalsın kimsede kimseyi burada anlamadan bilmeden yargılayamaz diye düşünüyorum. İyi akşamlar.
hilallkpln
hilallkpln
kimse tahmmül etmez, bu yapılanlar size özel yapılmıyor. ama istediğim şey Burada çıkartacağız düşüncesi yanı, engellediğimız kişileri çıkartın dediğimiz zaman çıkartılacaklarını düşünmüyorum. birde verdiğiniz fıkır yani iki kere engellediğimiz kullanıcıyı, uygulamadan attın. dediğin fıkır yanlış. bende sizi iki kere engelim, sizde uygulamadan çıkartılın adil mi bu? En uygunu bu Kişi bana bu mesaji atı, ispatlı mesajın fotoğrafını göndermek ve uygulamadan atılması. ama bu yapılır mı, ışte bunu hiç zannetmiyorum.
@Haref engelden kastım şikayet şikayet ediyorsak vardır bir bildiğimiz ki şikayet etmişizdir bunu anlayacak kadar zekaya da sahipler diye düşünüyorum
hilallkpln
hilallkpln
günde 10 kişiyi şikayet etsek ayda 300, yılda ise 3650 bu kadar kullanıcıyı kaybetmek demek batmak demek. Ve şikayet illa kı taciz olmak zorunda değil tehdit, yada kıskançlık da olabilir ve her şikayete bir Kulanıcı çıkartacak kadar aptal olamazlar konu taciz olduğunda buna benim fikrim olan kanıt ile göstermek ve çıkartılmasını istemek yoksa kımse kimseyi bır şikayetle çıkartmaz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.