Şüphesiz, Allah katında sizin en üstün (kerim) olanınız, takvaca en ileride olanınızdır. Şüphesiz Allah bilendir, haber alandır. Ey insanlar! (Hucurat 13)
Züleyha misali peki sence kadını bir obje olarak, bir satışı ürünü ( ben buna direk feministliğin getirdiği sonuçlar olarak görüyorum) olarak gören kâfir toplum mu suçlu? Ve kadın hayatın içinden bir varlık değil mi?
Kadın elbette ki hayatın içinde hatta kadın hayattır lakin bukadar ortalığa saçılmasi heryerde olmasına gerek yok İslam dininde kadının bukadar dışarda orda burda erkeklerle yarış haline girmesine izin verilmez çünkü bu kadını yıpratır.Bunu anlayacak şu ülkede insan var mıdır onuda bılmıyorum ama hakikat bu siz adına ne derseniz diyin
Züleyha misali anladım bende aynı düşüncedeyim ama kadının çok çok ön plana çıkarılmaya çalıştığı bir dönemde ısrarla kadını ikinci plana atmak da yanlış bence. Çünkü bunu yapmak yanlış sonuçlar ortaya çıkartır, çıktı da Müslümanim diyen bir sürü kadın feministliği savunuyor. İslam'a uygun bir şekilde kadınında hayatın içine girmesi gerekir:)
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.