Yorum

deniz isimli okurun asıl gönderisini gör
yürürüm yola çıkarım, spor yaparım basketbol, bisiklet falan, hayvanlar ile vakit geçiririm, okurum. diğer dertli insanları dinlerim, müzik dinlerim kitap okurum lakin hayati bir şey olmadıkça moralimi bozmam ki o durumda bile moralimi bozmam asla, benim sözlüğümde moral bozukluğu ve pes etmek yok.
pes dedirtir hic pes etmeyen insan mı olurmus her gun yuzlerce kez pes edip bastan baslıyorum
deniz
deniz
benim yapım öyle açıkçası çok üzüldüğümde en fazla bir kaç gün kederlenirim sonra e yeter bre sen erkeksin ağlamak yakışmaz deyip nerde kalmıştık deyip neşeli şarkılarla eğlenirim yani, çok sürmez hayati mesele olmadıkça ki pes etmek moral bozukluğu yok. çünkü hayat akıyor durmak yerine hareketli devinim halinde işleyen bir makine gibi olmak en iyisi.
deniz
deniz
ölüm ve hastalık vs gibi ciddi sorunlar haricinde hayatta dertlenicek insanı düşürecek sorun olduğunu açıkçası pek düşünmüyorum varsa benim bilmediğim ciddi sorun özelden yaz merak ettim açıkçası.
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.