Yorum

N♔ isimli okurun asıl gönderisini gör
Yorumlar neden bu kadar karamsar? Mesela ben geçmişe gitsem sabahtan akşama kadar oyun oynardım sonra eve gelip evde de oyun oynardım:)
Bilmem herkesin derdi var
Karamsar yapan hayat ve kişiler olunca
Lotus Çiçeği
Lotus Çiçeği
Evet bu doğru ama kimse geçmişe gidebilseydim hayatıma zarar verecek insanları hayatımdan çıkartırdım dememiş. Ölümü bir çözüm olarak görüp çabalamayı bırakmışlar sadece.
Arjin♡
Arjin♡
Belki de o insanlar olmasaydı hayata bakış açıları daima toz pembe olacaktı. Evet bencil bir düşünce ama insanı yaratan yeniden doğmasıdır bana göre. Geçmişte kollarını bacaklarını bağlayan her şeye rağmen savaşmaları büyük çaba. Yaşamayı çabalayarak ölen insanlardır belki de.
Lotus Çiçeği
Lotus Çiçeği
Evet belki bu zamana kadar yaşamak için çabaladılar ve bunun herhangi bir kısmı bencilce değil zaten ama onların istedikleri sorudan da yola çıkarak geçmişe gidip intihar etmek yani yaşamak için çabalamadan ölmek.
Arjin♡
Arjin♡
geçmiş denince herkesin aklına farklı bir zaman dilimi geliyor bence. Mesela ben çocuklugumu hatırladım ve o zamanlar birini hayatımdan cıkarabilecek yetim olmayacagı için hiç gitmek istemezdim. Muhtemelen herkes farklı bir anı ve olayı hatırladığı için size karamsar gözüktüler 🙃
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.