Yorum

Uğur özer isimli okurun asıl gönderisini gör
Filistin Halkının en büyük şanssızlığı maksatlı yada maksatsız yüksek ihtimalle maksatlı Hamas adlı yapılanma ile Mahmud Abbas adlı şahsın arasına sıkıştırılmasıdır.
Bir nevi yazdıklarınız doğrudur. Küfrü ve küfür önderliğini birilerine mal etmek kolaydır. Zor olan nedir? Mücadele etmektir! Zor olan nedir? Tekfir edilmesi gereken kafir ve müşriklerin çokluğuna bakmadan, Hiçbir kınayıcının kınamasından korkmadan ve çekinmeden önce davet edip sonra tekfir etmektir. Onların içlerinde bulunduğu halleri onlara davet ile emri bil mâruf ve nehyi anil münker ile TEVHİDİ haykırmaktır. Tekfircilik islam beldelerinde ALİMLERİN işidir… Küfür beldelerinde kendine müslim diyen yada diyebilen herkesin , her ferdin tağutu bilip ondan ictinab etmesi, kafiri i kafir bilip ondan beri olması ve en necis olan müşriklerden beri olması gerekmektedir. Dünya hayatına zeval gelmesin diye susmak, konuşursam başım yanar, vahhabi derler, selefi derler, harici derler korkusu bizi yok etti ve edecektir. Rabbim subhaneu teala bizleri küfürden ve şirkten korusun🙌
Mahmut Abbas ı göreve getirenler 1. Ariel ŞARON (Beyrut katili kasabı) 2. George w bush 3. Onuda siz araştırın (halen ticaretleri şahsı ve oğullarına ait gemi(cik)leri olan Durduruldu denildiğine bakmayın. Şuan marmariste 12 sözde sumud filosu bulunmaktadır. Halk olarak soran varmı Marmaris GAZZEYE 930 km Mersin 400 km? Soruyormu halk !? Sormayan halk sorumlu değil mi?
Ferhat Ayçiçek
Ferhat Ayçiçek
Hamas isimli işlevsel aparat miymiş bu dediğiniz şartları karşılayan
Musa Karanlık
Musa Karanlık
medya ve sosyal medya üzerinden bir halk tanınmaz. Medyada olmayan asla olmayacak olan gerçekler vardır. Malcolm x in güzel bir tespitini bırakmak istiyorum. "Eğer dikkatli olmazsanız gazeteler, mazlumlardan nefret etmenizi, zalimleri ise çok sevmenizi sağlar" demiştir.
Hamas ın 2009 yılında İbn teymiyye camiisindeki müslim mücahid ve muvvahidleri neden katl ettiklerini araştırmak gerekir. Ancak bu araştırma yine sıcak evde, çay yudumlarken medyada yazılanlar olacaktır.
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.