Yorum

Zehr/a isimli okurun asıl gönderisini gör
belirsizlik
Kitap zaten felsefi kuramlarla dolu, sizde farklı bir fikirle katılım yaptınız. Filozofların sevgilisi Sokrates'ten tutun, matematikçi arkhytas'a, öğrenci platon'dan, dedeleri thalese hepsinden var kitapta seç, beğen, al.🤦‍♀️ alıntının devamına gelecek olursak, yanlışın aksi bir başka yanlış ya da yanlışlar da olabilir, diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani kendime uyarlarsam pek çok yanlış olabilir ama doğru, hakikat tektir.
Bu felsefe olayı insanı gereksiz yoruyor, lafı çok uzatıyorlar, hemen hemen çoğu konuda bir neticeye de varamıyorlar...🤷‍♀️😊
dediğiniz gibi felsefe lafı uzatır ama güzeldir. hakikat bilinmez söylenen şeyler hepsi sanrıdır. hakikat birdir oda bilinmez dogru hakikatın yansımasıdır ondan dolayı pek çok dogru olabilir.
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.