Justine
"İtiraf ettim, ama yalandı itirafım. Günahlarım affedilsin diye itirafta bulundum; fakat şimdi bu yalanın yüreğimdeki ağırlığı diğer bütün günahlarımın ağırlığından fazla. Yüce Tanrı beni affetsin! Suçlandığımdan beri, günah çıkardığım papaz rahat yüzü göstermedi bana; tehdit edip gözdağı verdi. Sonunda gerçekten dediği gibi bir canavar olduğuma inanmaya başladım neredeyse. Dikbaşlılık etmeyi sürdürürsem son anlarımda aforoz edileceğim, cehennem ateşinde yanacağım tehdidinde bulundu."
Sayfa 91 - Türkiye iş bankası kültür yayınları·Kitabı okudu
Bana bir Nihavent çal kemancı Şöyle inceden , derinden olsun Biraz sonra akşam iner bu şehrin üstüne
Reklam
Aşka bağımlı olmak, yüceltmeler ve hayal kırıklığı ile yaşamak istemiyorum. Ruhun ve bedenin tutkusunu kendinde toplayacak biri şeyler bulmak istiyorum.
Can Yayınevi
' İtiraf ettim, ama yalandı itirafım. Günahlarım affedilsin diye itirafta bulundum; fakat şimdi bu yalanın yüreğimdeki ağırlığı diğer bütün günahlarımın ağırlığından fazla. Yüce Tanrı beni affetsin! Suçlandığımdan beri, günah çıkardığım papaz rahat yüzü göstermedi bana; tehdit edip gözdağı verdi. Sonunda gerçekten dediği gibi bir canavar olduğuma inanmaya başladım neredeyse. Dikbaşlılık etmeyi sürdürürsem son anlarımda aforoz edileceğim, cehennem ateşinde yanacağım tehdidinde bulundu.
Sayfa 91 - Türkiye İşbankası Kültür Yayınları 2. Basım
Televizyon sadece, elektrik süpürgesi, buzdolabı gibi bir ev eşyasıdır.
Sayfa 253·Kitabı okudu
Sessizliğe saygı duyulmalıdır. Birlikte susabileceğin insanı bulabilmek o kadar zor ki.
Sayfa 91·Kitabı okudu
Reklam
12 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.