Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Bilinmeyen Hitler

Aytunç Altındal

Bilinmeyen Hitler Gönderileri

Bilinmeyen Hitler kitaplarını, Bilinmeyen Hitler sözleri ve alıntılarını, Bilinmeyen Hitler yazarlarını, Bilinmeyen Hitler yorumları ve incelemelerini 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
#bilinmeyenhitler
Abdullah İbni Meymun, gerçekte İslamiyet'e hiç inanmamıştı. Fakat bunu kullanarak yeryüzünde ne kadar hükümdar varsa tümünü ortadan kaldırabileceğini planlamıştı.
Sayfa 173 - Destek YayınlarıKitabı okudu
#bilinmeyenhitler
Adolf Hitler, Terzi Popp'un kiralık odasını tuttu. Adolf Hitler bu odayı tutarken aynı odada dünyanın kaderini değiştirmiş bir adamın uzun süre yaşadığını ve bu odada en önemli eserini yazdığını biliyor muydu, bilinmez. Odanın daha önceki kiracısı ünlü komünist Vladimir İlyiç Ulyanov Lenin'di ve yazdığı kitap da Ne Yapmalı idi.
Sayfa 99 - Destek YayınlarıKitabı okudu
Reklam
Acaba , yeni ''Hitler'' kim olacak? Ama bu sorudan daha önemlisi, yeni Sebottendorff'ların kim olduklarıdır. Bu soru, eğer 1920'lerde sorulabilseydi, ne Adolf Hitler, ne 2.Dünya Savaşı, ne Holokost, ne de milyonlarca genç insanın ölümü olurdu. Ne yazık ki, bu soru hiç sorulamamıştır. Tıpkı bir Okült özdeyişinde olduğu gibi: ''Doğru soruyu sorabilmek, cevabını bilmekten zordur.'' Hazin olan da budur!
Sayfa 231Kitabı okudu
#bilinmeyenhitler #tarih
Hitler, ilginçtir ki, bir Türk-Müslüman geleneği olan"Kurşun Döktürme"ye de çok ilgi duymuştu. Belirli zamanlarda kurşun döktürürdü.
Sayfa 93 - Destek YayınlarıKitabı okudu
#bilinmeyenhitler #1K
Günümüzde Tarot Kartları diye bilinen resimli fal kağıtlarına ortaçağda "Alman Kartları" deniliyordu. Katolik dinine kılıç zoruyla sokulmuş olan Almanlar, daha sonraki yüzyıllarda bu kartlarda yer alan"Rune" şekilleri ile Pagan geçmişlerindeki Aryan ibadet ve tapınma tarzlarını Kilise'den gizleyerek sürdürmüşlerdi.
Sayfa 92 - Destek YayınlarıKitabı okudu
#bilinmeyenhitler
Hitler'in "zalim" diye nitelendirdiği babasına duyduğu hınç ve öfke ile "zavallı" dediği annesine beslediği aşırı acıma duygusunun derinliklerinde belki de bu ensest ilişkiyi bilmek yatıyordu.
Sayfa 58 - Destek YayınlarıKitabı okudu
Reklam
" Doğru soruyu sorabilmek, cevabını bilmekten zordur."
Julius Sezar şöyle yazmıştı;
" Tanrı olarak kabul edebilecekleri nesneler daima gözleriyle görebildikleridir. Görmedikleri zaman anlamıyorlar. Onun için Güneşe , Ay'a ve ateş'e tapıyorlar."
472 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.