Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Kamino: Bir Ruh Yolculuğu

Shirley Maclaine

Kamino: Bir Ruh Yolculuğu Gönderileri

Kamino: Bir Ruh Yolculuğu kitaplarını, Kamino: Bir Ruh Yolculuğu sözleri ve alıntılarını, Kamino: Bir Ruh Yolculuğu yazarlarını, Kamino: Bir Ruh Yolculuğu yorumları ve incelemelerini 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
Kişi kendi ruh eşini ancak kendisini tanıyabildiğinde tanıyabilirdi. Bir ruh eşi, kişinin benliğinin bir yansımasıydı.
Sayfa 258
Sevginin en büyük biçimi bir başkasının kendi özgür iradesinin yol açtığı sonuçların ortaya çıkmasına izin vermektir.
Reklam
Eğer bir insan olarak içinde olanı anlamaz ve kabul etmezsem,dünyadaki başka hiçbir şeyi anlayamayacağımın,gerçek anlamda anlayamayacağımın yavaş yavaş farkına varıyordum.Sorun birey olarak bendim...bizdik.Hepimiz kim olduğumuzu anladığımızda dünya daha mutlu bir yer olacaktı.
Sayfa 146Kitabı okudu
Bir damla neşe o kadar güçlüdür ki,endişeyi şefkate dönüştürebilir.Bu verdiğin şey her ne olursa olsun onun sana geri döneceğini bilerek kendinden bir şeyler verme yeteneğidir ve bu senin ve çevrendeki herkesin yaşamını daha iyiye götürür.Bir damla neşe artı cesaret tutku olur,bu tutku senin üstüne düşünmeden etkin edimlerde bulunmanı sağlar.Bir damla neşe artı disiplin empati olur,bu kendi duygularının ve çevrendeki her şeyin gerçek olduğunu bilme yeteneğidir ki bu yetenek senin Tanrı bilincini yeniden kazanmana yol açar.Her şeyin karşılıklı enerjisel ilişkilerini kavradığında Tanrı’nın her şeyin içinde olduğunu anlarsın.
Reklam
Sen Tanrının farkına vardığında,olayların içinden akıp gidebilme yeteneğini yeniden kazanırsın.Akıp gidememense keder ve üzüntünün tanımıdır,kendini keder ve üzüntüden arındırdığında,bir sonraki düzeyin neşesine ulaşabilmene olanak tanımış olursun...Onun için,neşeyi aramak insanın ahlaksal görevidir.
Sayfa 113Kitabı okudu
Eğer kişi hayvanları,kuşları,balıkları ya da teninde gezinen serin rüzgarları sevmeyi öğrenmezse,içindeki Tanrı’yı asla bilemez.Kişi içindeki Tanrı’yı bilmedikçe, bir başkasını gerçek anlamda sevemez.
Kimin Tanrısının gerçek Tanrı olduğunu bulmak için yapılan bu savaşta bir kaç saat içinde yirmi bin kişi ölmüştü. Şarlman’ın arzusu tüm Avrupa’yı Hıristiyanlık bayrağı altında birleştirmek,Faslılarınkiyse Allah adına kılıçtan geçerek ölmekti...
"...Materyalizm ruhtan ayrılmaktan, ruhla olan ilginin kesilmesinden doğmuştu. Materyalizm aynı zamanda insanlarda ruhsal bir uyuşukluğa neden olmuştu, çünkü ruhlarımızın ihtiyaçlarından çok fiziksel çevremizle ilişkiye giriyorduk."
Sayfa 101
Reklam
Bu dünyada “orta yol” mümkün müydü? Herkes şöyle yada böyle aşırı görüşlere sahip gibiydi ve karşıt uçlar sürekli olarak çarpışma içindeydi. Acaba bu, bizlerin tüm bakış açılarına saygılı olmayı “öğrenme” biçimimiz miydi?
Sayfa 65 - DharmaKitabı okudu
Aslında biz Toprak Anadan geliyorduk, Toprak Ana da bizden; ona saygı göstermeyerek neden onu mahvediyorduk ki?
Sayfa 52 - DharmaKitabı okudu
Biz var olan her şeyin bir parçasıyız ve her şey de bizim bir parçamız. Ama bu gerçeğe ihtiyacımız olduğunda bizi ona geri dönmekten alıkoyan şey neydi? Ve bizden istenen şey tüm yaşamımız boyunca o zihin, beden ve ruh durumunda yaşamamız mıydı? Neden acı çekmeyi varlığımızın değişmez standartı olarak kabul ediyorduk?
Sayfa 38 - DharmaKitabı okudu
21 öğeden 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.