Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Kont Sıfır (Sprawl Serisi #2)

William Gibson

Kont Sıfır (Sprawl Serisi #2) Hakkında

Kont Sıfır (Sprawl Serisi #2) konusu, istatistikler, fiyatları ve daha fazlası burada.

Hakkında

Eleman avcısı olan Turner bir önceki görevinde aldığı yaralar henüz iyileşmeden, Hosaka tarafından birdenbire tekrar harekete geçirilip eskisinden daha tehlikeli bir göreve atanmıştır. Sığınma talebinde bulunan Maas-Noetekin başmühendisini ve mükemmel biçimde geliştirdiği biyoçipi tek parça halinde dışarı çıkaracaktır. Bilgisayar ağlarını saran kara büyüden Turner yalnızca kendisinin kurtulmaya çalıştığını düşünmektedir, ama henüz melekle karşılaşmamıştır.
Tahmini Okuma Süresi: 9 sa. 58 dk.Sayfa Sayısı: 352Basım Tarihi: 2003Yayınevi: Altın Kitaplar YayınlarıOrijinal Adı: Count Zero
ISBN: 9789752103931Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak
Reklam

Kitap İstatistikleri

Kitabın okur profili

Kadın% 53.1
Erkek% 46.9
0-12 Yaş
13-17 Yaş
18-24 Yaş
25-34 Yaş
35-44 Yaş
45-54 Yaş
55-64 Yaş
65+ Yaş

Yazar Hakkında

William Gibson
William GibsonYazar · 11 kitap
William Ford Gibson (d. 17 Mart 1948), yazdığı bilim kurgu romanları ile tanınan Amerikalı roman yazarı. Siberpunk akımının babası olarak bilinen Gibson'ın ilk romanı Neuromancer, yayınlandığı 1984 yılından bu yana, tüm dünyada 6.5 milyonun üzerinde satmıştır. Hayatı Gibson Güney Carolina'nın Conway şehrinde dünyaya geldi. 1968^de Vietnam Savaşı'na katılmayı reddederek bir süreliğine Kanada'ya yerleşti. 1972 yılından bu yana, bilim kurgu kitaplarını yazmaya başladığı Vancouver şehrinde yaşamaktadır. İlk çalışmaları sibernetik ve siberuzay teknolojilerinin gelecekte insan ırkı üzerindeki muhtemel etkilerini konu almıştır. 80'li yıllarda kaleme aldığı kurguları daha çok soğuk ve kasvetli bir etki bırakmaktadır. İlk romanı Neuromancer üç büyük bilim kurgu ödülüne layık görülmüştür. (Nebula, Hugo ve Phillip K. Dick) Daha sonra yayınladığı iki romanı Count Zero ve Mona Lisa Overdrive, Neuromancer ile birlikte Sprawl Üçlemesi'ni tamamlamıştır. Gibson'ın ikinci üçlemesi olan Bridge, ilkiyle benzer konularda olmakla beraber, bu sefer daha gerçekçi bir zemine oturuyordu. San Francisco'nun yakın geleceğini anlatan hikâye Virtual Light, Idoru ve All Tomorrow's Parties romanlarından oluşmaktadır. Yıllar geçtikçe Gibson kendisini meşhur eden kötümser kurgularından gittikçe uzaklaşmış, romanlarını olaydan olaya atlayan bir şekilde yazmak yerine,realist bir tutum benimseyerek, süreklilik gösteren ve daha hikâyesel bir tarzda yazmıştır. Bununla birlikte romanlarında, değişen teknolojinin, özellikle olumsuz sosyal etkilerini vurgulamaya devam etmiştir.