Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Siz Kimi Kandırıyorsunuz!

Soner Yalçın

Siz Kimi Kandırıyorsunuz! Gönderileri

Siz Kimi Kandırıyorsunuz! kitaplarını, Siz Kimi Kandırıyorsunuz! sözleri ve alıntılarını, Siz Kimi Kandırıyorsunuz! yazarlarını, Siz Kimi Kandırıyorsunuz! yorumları ve incelemelerini 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
Yıl 2015
Yer bursa tekstil fabrikasında yangın çıkıyor kapı kilitli olması nedeniyle 16 saat çalışan 5 kişi can veriyor bunlardan yaşları 15 16 32 ne acıdırki 32 yasında olan sevgi adındaki kadın daha 3 aylık hamile bu durum türkiyenin diğer fabrikalarından farksızdı ...!!!!:(
380 syf.
6/10 puan verdi
·
44 günde okudu
Soner Yalçın benim takip ettiğim bir yazar.Siyasi görüş olarak birbirimize yakınız diyebilirim.Ama kesin konuşmak için bütün eserlerini tek tek okumam gerekiyor,anlayabilmem gerekiyor,siyasi düşüncesi hakkında iyi bir analiz yapmak için.Yakın tarih için yazılanlar çarpıcı.Dimağınızda keskin tarihi bilgiler olması için bence birçok yapıtı taraflı tarafsız okumanız,bir çıkarımda bulunmanız gerekiyor.Taraflı bir köşe yazısını okumama lüksünüz olabilir veya tercihiniz ama özellikle tarih konusunda elinizden geldiğince çıkmış tüm eserleri okumanız gerekiyor,okumama lüksünüz olmamalı.Kitabın son sayfalarını bir ara okumak istemedim.60 sayfalık bir bölümünü.Kitaplara olan saygımdan ötürü devam ettim.İyiki de etmişim,öngördüğüm gibi sıkılmadım.Her kitaptan öğrenilecek şeyler buluyorsunuz.Bende buldum.Öğrendim.Tükenmez kalemle daire içlerine aldım.Tarihsel süreçte bazı olayların değişmediğini süregeldiğini gördüm.Kitabın ismi anlattıkları ile uyumlu değil bana göre.Bence tekrar değerlendirilmesi gerekiyor.
Siz Kimi Kandırıyorsunuz!
Siz Kimi Kandırıyorsunuz!Soner Yalçın · Doğan Kitap · 20151,223 okunma
Reklam
Fikret Mualla
1934’te İstanbul’da ilk kişisel sergisini açtı. Umduğu ilgiyi göremedi. Sinirleri bozuldu. İki yıl sonra Bakırköy Akıl Hastanesi’ne yatırıldı, oda komşusu Neyzen Tevfik’ti.
Doğan KitapKitabı okudu
İsmet İnönü
Parmaklarının katılaştığı ve çalmanın zorlaştığı bir yaşta; 50 yaşında viyolonsel çalmak istedi. “Bir erkeğin ağlayışıdır” denen ve insan sesine en yakın sesleri veren viyolonsele karşı özel bir ilgisi vardı. Öyle ki, Türkiye’ye dünyaca ünlü bir viyolonselist geldiğinde bütün işini gücünü erteleyip konserine gidiyordu. Tutkunu olduğu viyolonseli daha yakından tanımak istiyordu.
Doğan KitapKitabı okudu
Türk dublaj sanatının rönesansını başlatan Nâzım Hikmet’in bir şartı vardır: Dublaj yapanlar paralarını peşin alacak! “Nâzım Hikmet Yasası” bugün hâlâ geçerlidir!
Doğan KitapKitabı okudu
Dünyada ilk denizatlıya sahip olan ülke hangisiydi dersiniz? Yunanistan.
Doğan KitapKitabı okudu
467 öğeden 311 ile 320 arasındakiler gösteriliyor.