swaghshsh

swaghshsh
@000000s
Nəcib Məhfuz "Yeni Qahirə"
Qısqanclıq təbii bir şeydir,yoxsa şərəf kimi o da ictimai ənənədir ? Xeyr, o da insan təbiətinin bir parçasıdır. İnsanlar kimi heyvanlar da bu ağır yükdən əziyyət çəkirlər. Sevilməyə ehtiyac duyduğumuz müddətdə qısqancıq.
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
YİNE ÖLÜME DAİR
Zevcem,         ruhu revanım                         Hatice Pîrâyende,  ölümü düşünüyorum,  demek ki arteryo skleroz                                           başlıyor bende…  Bir gün             kar yağarken,  yahut          bir gece,  yahut          bir öğle sıcağında,  hangimiz ilkönce,  nasıl         ve nerde öleceğiz?  Nasıl         ve ne olacak  ölenin son duyduğu ses,            son gördüğü renk,  kalanın ilk hareketi              ilk sözü              ilk yediği yemek?  Belki de birbirimizden uzakta öleceğiz.  Haber           çığlıklarla gelecek,  yahut da ima edecekler,  ve kalanı yalnız bırakıp                                 gidecekler…  Ve kalan                 karışacak kalabalığa.