NUR

NUR
80 okur puanı
Temmuz 2018 tarihinde katıldı
Reklam
10/10
·202 syf.··
Beğendi
·
2021 1. kitabı
·
38 günde okudu
·
Okunma: 16 Ocak 2021 12:10
İsmiyle dikkat çeken ve bizim duygusuyla bakış açısı oluşturan çok güzel bir eser. Kavramları herkesin kendine göre yorumlayıp anlamını alt üst ettiği şu zamanda, bildiklerimizi zamanın tahrifinden kurtarıp tekrar hatırlatıyor. Her yaştan insanın rahatlıkla okuyacağı bir dilde anlatımı var. Özellikle gençlerin okuması gerektiği kanaatindeyim. Kitap içerisinde film ve kitap tavsiyelerinin olması da çok güzel bir detay. Tavsiye üzerine okudum ve tavsiye ediyorum.
1000Kitap
İzm’ler Ne Kadar Bizim?Ayşe Aydoğdu · Aşina Yayınları · 2020175 okunma

NUR

, bir kitap okudu
10/10
·202 syf.··
Beğendi
·
38 günde okudu
·
2021 1. kitabı
Ayşe Aydoğdu
9/10 · 175 okunma
Sekülerizm
Dini hayattan çıkarmak demek insanlığı, vicdanı, Vefayı, fedakarlığı, diğergamlığı, huzuru, iyiye güzele dair ne varsa hepsini hayatta çıkarmak demektir. En acısı ise ebedi gençliği elinin tersi ile itmektir.
Sayfa 156·Kitabı okudu
1000Kitap
Sekülerizm
Kutsal olanı bayağı görürken döneme göre -güzel görünme, klas durma, karizmatik olma gibi - yeni kutsallar çıkarmak ise sekülerizmin kendi içindeki çelişkilerini tekrar tekrar ortaya koyuyor.
Sayfa 156·Kitabı okudu
1000Kitap
Reklam