Caaaanımmm Semra tavsiyesiyle hiç okumam , ay çok uzak bana dediğim hatta ilk defa yakın zamanlarda adını duyduğum tür #antiromantasy ile o kadar farklı dünyaya daldım ki bu aralar Benim gibi düşünen arkadaşlara da tabularını yıkmaları için okumam devam ederken @athicabooks eserden kısa bahsetmek için geldimmm️
• Hanedanlığı'nın tahtına oturmak için yarışan prensler, saray entrikaları, zehirler ve tehlikeli ikili oyunlar ana temayı oluşturur.
• Köylü kızı Wei Yin'in, ailesini kıtlıktan kurtarmak için saraya girmesi ve zekasıyla imparatoriçeliğe uzanan zorlu yolculuğu işlenir.
• Romantik unsurlarla sarılı, ancak ölümcül nişan ve savaş tehdidi altında gelişen bir aşk hikayesi (romantasy unsurları).
• Hikaye, sadece saray yaşamını değil, halkın yaşadığı sefaleti ve bu durumun karakterlerin motivasyonlarına etkisini de gözler önüne serer.
• Ana karakterin şairane yeteneğinin, savaş ve entrika dolu bir dünyada bir araç olarak kullanılması.
Peki siz eseri okudunuz mu Yayınevinden en son hangi eseri okudunuz
#7mayıs #şairimparatoriçe #neokuyorum #kadın