Hira Nur Çözeli

Hira Nur Çözeli
@Albrca
Fighting with myself Burning in my hell
“Kendine bir bak Darrow. O zaman kötü şeyler yapmak zorunda kalan iyi bir adam olduğunu anlayacaksın.” … “İşte anlamadığım bu zaten: İyi bir adamsam, neden kötü şeyler yapmak istiyorum.”
Sayfa 127·Kitabı okudu
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Artık sadece bir kabuktum. Neden toprağa gömülü kalamamıştım ki?
Sayfa 75·Kitabı okudu
“Makine gibi zihinleri olan, makine gibi hayatlar süren makine adamlarız…”
Sayfa 51·Kitabı okudu
Doğum hakkıyla kazanılan bir liyakat oyunu. Böylece hiyerarşi korunuyordu. Çabalamaya devam etmemizi sağlıyor ama komplo kurmamıza izin vermiyordu.
Sayfa 44·Kitabı okudu
O kelimelerin ve barışın adamıydı. Ancak inandığı kavram özgürlüktü ve kendi kanunlarımızın olmasını istiyordu. Silahı hayalleriydi. Mirası da Dansçı İsyanı oldu. Bu hareket, onunla birlikte darağacında öldü.
Sayfa 40·Kitabı okudu