Zekeriya Canpolat

Zekeriya Canpolat
@Canpolat2323
Dağ çobanı
Elazığ
Elazığ
33 okur puanı
Nisan 2019 tarihinde katıldı
21 günlük bedelli askerlik süreci bitirdik şükür :)
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
İstanbul'dayım yıllar sonra..
Ey Dünya! Bilemedim yıllarca yâr mısın ağyar mısın? Gönül sermayem için kâr mısın zarar mısın? Ne zaman yâre doğru adım atsam, Bana mani olan görünmez duvar mısın? Gönlümüm gülşeninde açmaz oldu çiçekler Beni güzle avutup ellere bahar mısın? Küçücük bir hatayı gün yüzüne çıkarıp Yüze vuracak kadar inatçı, kindar mısın? Ferhat bile dağları delip geçti ama sen; Sarp kayalar üstünde geçilmez hisar mısın?
Mutluluk denilen şey koşullara bakmaksızın Sadece Hayata Bakış Açın, Baktığın Pencere İle Alakalıdır . . ..mutluluk bir düşünme biçimidir . . ..
Öğretmenimiz, Allah'ın bizleri diğer kullarından daha çok sevdiğini söylüyor ama ben de diyorum ki; madem öyle, bizi kör yaratmazdı ki, böylece O'nu görebilelim. Öğretmenimiz dedi ki: ‘Allah görünmezdir. O her yerdedir. O'nu hissedebilirsin. O'nu parmağının uçlarını kullanarak görebilirsin.’ Allah'ı bulana kadar ellerimle her yere dokunacağım ve bulduğumda da, kalbimin bütün sırları dahil, her şeyi anlatacağım.”