Kimseyle alay etme, asla kimseyi küçük düşürme, kalbinin en ücra köşesinde bile yapma bunu. İnsan yaşamı alaya alınmayacak kadar hüzünlü ve ciddidir.
(Fernando Pessoa)
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯
Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
İnsanın birine aşık olması için düşünüp tartmasına veya seçim yapmasına yetecek uzunlukta bir zamana ihtiyacı yoktur çünkü ihtiyacı olan tek şey her iki tarafın da ilk ve tek görüşte birbirine karşı uygunluğu ve ahengi yakalaması ya da yıldızlara has bir etkinin ekseriyetle harekete geçirdiği,genel tabiriyle kanlarının kaynaması yeterlidir.
Birey,dünyaya getirilecek olan ve her şeyin onun özelliklerine bağlı olduğu yeni varlığın tipinin tamamlanması ya da bütünlenmesi için kendisininkinin zıddı bir taraflılığa ihtiyaç duymaktadır.