akın

akın
@Derlezer
bir tane güzel gördüm, görmedim senin gibisini. tanıdıkça her birini, daha çok anladım kıymetini 21:07:2023 MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
İklimlendirme sistemleri ısıtma soğutma uzmanı
Üniversite
Denizli
Denizli, 18 Ocak
118 okur puanı
Nisan 2023 tarihinde katıldı
Hiç birinin başka bir kişi adına yazdığı oldu mu? Было ли такое, что кто-то писал от лица другого человека?
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Bilmez misin ki, göklerin ve yerin idaresi, mülkiyeti yalnızca Allah'ındır. Allah'tan başka sizi koruyacak bir dost ve yardım edecek hiç kimse yoktur
Mutluluk nedir ? Herkes mutluluğu şöyle düşünüyor . Mutlu olmak için bir şey olması lazım. Mesela bu en basitinden güzel bir yemek olabilir veya sevdiklerinle geçirdiğin zaman. Ben böyle düşünmüyorum çünkü bu zamanlar fani ve bu şekilde bir anlayışa sahip olduğumuzda mutluluğumuz da fani oluyor . Peki neden bitecek bir şey isteyeyim ki eğer mutlu değilsen ya üzgünsündür ya da kızgın .İşte bu yüzden bizim mutlu olmayı kalıcılaştırmak için mutluluğu böyle fani şeylerde aramamlıyız. Her ânımız bizi mutlu etmeli .Eğer memnun bir hayat sürmek istiyorsanız tek yapmanız gereken kızgınlığınızda üzgünlüğünüzde mutlu olmak ne kadar da bu cümle saçma dursa da doğru .Mutlu olmayı beklemeyin mutlu kalın.
Yıkılmak bir binaya mahsus değil ki Züleyha!! Bir insanın bir cümleyle yıkıldığını gördüm ben..
Allah'ın sırrı sensin ,kalbine yolculuk et...☘ Şemsi Tebrizi