Ece Ateşoğulları

Ece Ateşoğulları
@Ece_1111
Biz indirgenmiş, yarılmış bir dünyada yaşıyoruz; burada bü­tünlüğün sözü bile edilemez. İlkel insanların tersine bizde davranış örnekleri ve onlara uygun davranıp davranmadı­ğımız ön plana çıkıyor. İlkel toplumlarda insan, farklılığı ve açılarının zenginliğiyle onaylanıyor.
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Şiddet çağımızda bütünsel olarak acı­nın yadsınmasıyla çok sıkı bir bağ içinde.
Ama insan olmak hep sorun ya­ratıyorsa, bu durumda dünyaya insanları salmak yerine robotlar yapmak daha doğru.
...eğer insanlara bütünlükleri içinde bakmazsak, sa­dece önyargılarımızı doğrulayan şeyleri algılarız.
Kendi acılarını yaşayacak durumda olmayanlar böylece neyin nesnel olup neyin olmadığı ko­nusunda hakem konumuna geliyorlar.