Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯
Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Hazreti Peygamber’in dualarını genellikle “Alî” ismini ihtiva eden bir tespih ile başlaması da kulun bütün çaresizliği ile O’nun yüceliğine sığınışını ifade eder.
Cennet ehli cennete yerleştiğiinde Allah’ı iki ismiyle överler: Günahlarini örttüğü için “Gaffur” ve az iyiliklerine çok karşılık vererek onları cennete yerleştirdiği için “Şekûr”.
Vakıa Suresi’nde neredeyse baştan sona kadar Rabbimizin kainatın işleyişindeki güç ve azameti anlatıldıktan sonra surenin “O halde azim olan Rabbinin adını tespih et!” ifadesiyle sona ermesi bunca nimetlere şükredebilmek için Rabbimizi Azim sıfatıyla zikretmek gerektiğini gösterir.