Filiz Tam

Filiz Tam

, bir kitap okudu
Puan vermedi·160 syf.·
32 günde okudu
·
Okunma: 17 Şubat 2026 15:25
·
2026 4. kitabı
Nazife Şişman
7.8/10 · 741 okunma
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Elbette insan insanın aynası olmalıdır. Ama aynaya yüzünü tutan kadar ayna olan kişi de önemlidir. Parlak bir aynaya düşen görüntü parlak olurken ve gerçeği yansıtırken, sırrı bozulmuş ya da özellikle çarpık görüntü versin diye lunaparklardaki gibi biçimleri ve sırlarıyla oynanmış aynalara düşen görüntülerse elbette çarpık olacaktır.
Ebeveyn olmak çok zor olsa gerek...
Belki de hatırımızda tutmamız gereken husus şudur: Sadece tıklamakla savaşı engelleyemeyiz. Sadece haberdar olmakla bilgiye ulaşamayız. Enformasyon, özgürlüğümüzün garantisi değil; tam tersine onu berhava eden bir bombaya dönüşebilir. Klavyenin hijyenik mesafesinden insana,hakka ve adalete giden yollar,pazara çıkan iplere, eteklerden dökülen taşlara takılabilir.
Sayfa 81·Kitabı okudu