Furkan Temelli

Furkan Temelli
@Furkan3530
AMENTÜ BİLLAH VE KEFERTU BİT-TAĞUT. Hizb-ut Tahrir | Hakkâri
Haşr suresi 7.
Rasul size neyi getirdi ise onu alın, sizi neden nehyetti ise ondan sakının
Sayfa 48·Kitabı okudu
Din
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
HEDEF ; İSLÂMİ HAYATI YENİDEN BAŞLATMAK
İslâm'ın tatbik sahasından kaldırılmasından bu yana laik, demokratik rejimin var ettiği atmosfer müslümanları da zehirledi ve bu zehirden kurtulmak isteyen samimi müslümanları bir şeyler yapmaya sevk etti. Evet, bir değişim olmalıydı ama bu değişim projesinin adı ne idi ?
Sayfa 12 - Abdullah İmamoğlu·Kitabı okudu
Din
De ki: “Allah’ın bizim için yazdığından başkası bize asla isabet etmez. O bizim mevlamızdır (sahibimizdir). Müminler yalnızca Allah’a tevekkül etsinler.” Tevbe Suresi 51. Ayet
Din
‎“Bugünün kandil olduğunu siz nereden çıkardınız?” ‎Allah ve Resûlü ﷺ’den gelmeyen şeyleri insanlar kendi elleriyle “din” diye ortaya çıkarıyor.
Din
Gazze’de akan kanın sebebi, ümmetin başsız bırakılmasıdır. Silah değil, siyasi irade yoktur; ordu var ama tek bir komuta yoktur. Parça parça devletler, zulmü durduramaz. Çünkü zalim, ancak tek bir ümmet gücüyle durdurulur.
Duygu ve Düşünce