Hatice nur topcu

Hatice nur topcu
@Haticenur123
Bana göre böyle değil tabii.öyle düşünseydim örtünmezdim. Örtünme dışarı çıktığımda özgür hissediyorum değerli olduğumu düşünüyorum. Rahatsız etme iznini kaldırdığı mı örtümle beni rahatsız etmemeleri mesajını kaldırdığını mesajını verdiğini düşünüyorum bana zevk veren şeylerden beni mahrum etmiyor kendimi hayatın dışında hissetmiyorum Tabii bu tercih ve anlayış meselesi zevk eğlence dinlen mutluluklarını sahteliğine İçerim Ben yalandan sahte olandan hoşlanmam hayatına aldatıcı tekliflerini aldırış etmem doğrularım olmalıdır hakikatlerimle yaşamalı ve yaşadığım zamanı kendine bağlayan öteyi görmeliyim.
Sayfa 68 - Genç timaş·Kitabı okudu
Reklam
Biliyor musun asıl marka kendisidir kazandığı başarılardır kişiliğidir çevresindekiler tarafından sevilen ve aranılan biri olmasıdır Cennet hak edecek işler yapmalıdır;yani" marka şahsiyet" bulmaktır Önemli olan Eğer bu söylediklerime Seni mahcup ettiysem Lütfen kusura bakma ama bunlar Lütfen kusura bakma ama Beni buna sen zorladın
Sayfa 136 - Nar genç·Kitabı okudu
Bak arkadaşım dedi. söylediğin doğru Evet elimdeki kalem Çin malı kalitesiz bir kalem ailem çoğu ihtiyacımızı ya hep pazardan ya da mahallemizdeki esnaflardan karşılıyor Neden mi benim senin baban kadar zengin değil Annem de çalışmıyor.
Sayfa 135 - Nar genç·Kitabı okudu