MUSA ŞEREN

MUSA ŞEREN
@M7373
Okumak iptiladır. Mübtelelara selam olsun.
Onu bir daha görmeyi umuyordu. Her şeye razıydı. Eskisi gibi olmayacak bile olsa onunla oturmaya, onu dinlemeye ve onunla konuşmaya can atıyordu. Fakat kapı bir daha açılmadı.
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
GİTTİ. Yaşamında ilk kez Momo bu sözün ne demek olduğunu bütün şiddetiyle anlamıştı. Yüreği sıkıştı. “Ama, “ dedi, “ ben hâlâ buradayım
Günün birinde insanın canı artık hiçbir şey yapmak istemez. Hiçbir şeyle ilgilenmez ve kurur gider. Üstelik bu isteksizlik geçici değildir, hatta giderek de artar.
Bir insanın çok dostu olabilir, ama insan, onların içinden de birkaç kişiyi kendine daha yakın bulur ve onları daha çok sever.
"Sana bu adı kim taktı ?" "Ben kendim" dedi Momo. "Sen kendin mi taktın ?" "Evet." "Ne zaman doğdun ?" Momo biraz düşündü ve sonra dedi ki : "Hatırladığım kadarıyla ben hep vardım."