Muhammed Beheşti

Muhammed Beheşti
@Muhammed__Behesti
𓂆Bir direnişe silahla destek olamazsam; Kalemim ve mürekkebim direnişe ve mukavemet yolunda silahımdır. | |Instagram @muhammed_behesti •𝑻𝒂𝒓𝒊𝒉
Araştırmacı İslam Tarihi
üniversite
Gazze
59 okur puanı
Aralık 2020 tarihinde katıldı
Yüzümüzden belli olacak kulluk seviyesini hedeflemeliyiz. Ashabı kiram öyleydiler. Allah onlardan razı olsun. "Yüzlerinde secde izi vardı. Birbirlerine çok merhametli, kâfirlere karşı çok serttiler." (Fetih, 29)
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Hayvanlar gibi yemek ve sadece şehvetini düşünmek kafirlerin en temel özelliklerindendir. "İnkârcılar, dünya zevklerinden faydalanır ve hayvanların yediği gibi yerler." (Muhammed, 12)
Abdullah bin Ömer'e (ra): "Biz idarecilerimizin yanında bir türlü, yanlarından çıkınca başka türlü konuşuruz." denildiğinde Abdullah, "Biz bunu, Resûlullah münafıklık sayardık" dedi. zamanında (Buhari, Ahkâm, 27)
Yıllar sonra Gazze soykırımını anlatacağız torunlarımıza. Utanç dolu günlerdi. Bağırdık, boykot yaptık. eylem yaptık, tweet attık ama engel olamadık. Her gün açlıktan ölen bebekleri, evladının parçalarını poşetlerle taşıyan babaları izlettiler bize. Müslüman ülke liderleri ise sadece "derin endişe duydular" ve "kınadılar" Şiddetle kınadılar. Yetmedi esefle kınadılar, Birleştiler kınadılar Kırmızı çizgimizdir dediler yine kınadılar Günün sonunda koca koca ülkeler hiçbir şey yapmadılar. ASLINDA HİÇBİR ŞEY YAPAMADILAR!
Kerbela'da Hz. Hüseyin'i yüzüstü bırakan Kufeliler, bugün yine aynı şekilde Gazzelileri yalnızlığa mahkum ettiler... Hak dava hep bir avuç insanın üzerinde kaldı... Dün de böyleydi bugün de böyle... Herhalde hep böyle olmaya devam edecek...