Duygu ÇağlaR Gizli

Duygu ÇağlaR Gizli
Başka Bir Doğum Hikayesi kitabının yazarı
Okul Öncesi Öğretmeni
Mersin
6 Nisan 1975
217 okur puanı
Temmuz 2024 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
"Herkes kendi beğeni ve seçimlerinin ne mühim, ne biricik olduğunun altını çizmek, bununla da yetinmeyip varlığını, mevcudiyetini karşısındakine armağan etmek için ne hırslı bir çaba içindedir. Sevdikleri, sevmedikleri, alışkanlıkları, tercih ettikleri ve asla etmedikleri aslında kimin umurundadır?"
Sayfa 71·Kitabı okudu
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
"Hayatta her zaman önce tekil ayakta durmayı yani kendi başınalığı tercih etmiş, buna değer vermiş biri olarak toplumumuzun kişiyi çift olarak görme fetişi bana oldum olası rahatsız edici geliyordu."
Sayfa 70·Kitabı okudu
"Tarkovski’nin, “Kendinizi, kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız şekilde yetiştirin,” cümlesi sanki benim gibiler için söylenmişti."
Sayfa 70·Kitabı okudu
"Yolculuk benim için hiçbir zaman A noktasından B noktasına gidilen tekdüze, monoton bir çizgi olmadı."
Sayfa 58·Kitabı okudu
"Evet, genellikle sabırlıydım ama kimi zaman da zıvanadan çıkıp A4 kağıtlarını buruştura buruştura yiyecek noktaya geliyordum."
Sayfa 53·Kitabı okudu