pınar

pınar
@PCZ2023
lisans(Çeko)
Antalya
k.maras, 15 Şubat 1992
253 okur puanı
Mayıs 2020 tarihinde katıldı
Kendime dipnot;
"...Sana iyi gelmeyen hiçbir yerde kalma. Sen kıymetlisin hislerin kıymetli..."
İnsan ve Duygular
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Her Şey O’ndan
Dil ne bilir şekeri, şerbeti Aldığın lezzeti baldan mı sandın Ne arı, ne de ağaç verir nimeti Elmayı, narı daldan mı sandın. Baharı gönderir al gelin gibi Bir hazine ki görünmez dibi O Cemildir; cemâl prensibi Güzeli yeşilden, aldan mı sandın. Taktirden öte muradın olmaz Çok istesen de inadın olmaz O uçurursa kanadın olmaz Uçmayı kuştan, kartaldan mı sandın. O’nun emriyle göktedir varlıklar O’nun emriyle yerde kalabalıklar O dilerse kavağa çıkar balıklar Şu düzenli hayatı faldan mı sandın. Gördüğün, göremediğin…Göz O’nun Bildigin, bilemedigin…Öz O’nun Dediğin, diyemediğin…Söz O’nun Kelamı dudaktan, dilden mi sandın. O dilerse azlar çok olur O dilerse varlar yok olur O dilerse açlar tok olur Tokluğu paradan puldan mı sandın.
"...Bir an kayboldun gibi! yaşadım kıyameti Yoruldun ama buldun ey kalbim emaneti Yeniden su yürüdü dalıma yaprağıma Bir bakışın can verdi kurumuş toprağıma..." Erdem Bayazıt
Aşk
🎀 "...Geç gelen "aşk" güzeldir..."