"Yıllar boyunca kitapların masa bacağı yahut üst üste dizilip üstlerine bir örtü serilerek komodin işlevi gördüklerine tanık oldum; pek çok sözlük asıl amaçları için kullanıldığından daha çok,ütü ve düzleştirici olarak kullanılmıştır ve hiç de az değildir içlerinde mektuplar banknotlar ve sırlar saklayan,raflara gizlenmiş kitapların sayısı.İnsanlar, kitapların kaderlerini de değiştirir."
📚🔔 Tatil zili çaldı!
Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞
Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
"Çoğunlukla bir kitaptan kurtulmak ona sahip olmaktan daha zordur.Kitaplar,sanki asla geri dönemeyeceğimiz bir anın tanıkları gibi,bir ihtiyaç ve unutkanlık anlaşmasıyla tutunurlar insana.Oysa orada kalmaya devam ettikleri sürece onları birbirlerine yamadığımızı zannederiz."
"Kimse bir kitap kaybetmek istemez.Bir daha okumayacak olsak da başlığında eski,belki de kaybolmuş bir duyguyu taşıyan bir kitabı kaybetmektense bir yüzük,saat veya şemsiye kaybetmeyi yeğleriz."
"Canlıların dünyası kendi içinde yeterince mucize ve gizem barındırır; bu mucizeler ve gizemler öylesine açıklanamaz bir şekilde duygularımızı ve zihnimizi etkiler ki,hayat mefhumunu neredeyse efsunlu kılar."