Selvi

Selvi
Kainatta zerreyim lâkin dünyada yerim dar.
...kasvet neşeden daha bulaşıcıdır.
Sayfa 7·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
"Hiç" dedim. Bu hiç yalnız halimi anlatmak için söylenmemişti. Ağzımdan çıkan bu "hiç" sözü kainâtı vasfediyordu.
Sayfa 7·Kitabı okudu
Yerküre dediğimiz bu geçici ikametgâhı derin bir hüzne kapılmadan seyretmek acaba mümkün mü? Nereden geldik? Nereye gidiyoruz? Temiz bir inancın pek güzel cevap verdiği bu soruya akıl ve fen cevap veremiyordu.
Sayfa 7·Kitabı okudu
Inkâr başka şey, kuşku yine başka.
Sayfa 4·Kitabı okudu
Ben küfür ile imandan, ikrar ile inkârdan, tasdik ile kuşkudan meydana gelmiş bir şey olmuştum. Kalben inkâr ettiğimi aklen tasdik eder, aklen reddettiğimi kalben kabul ederim.
Sayfa 4·Kitabı okudu