Yazarın kitaplarını beğeniyorum. Çok sürükleyici. Özellikle anlatımların sadeliği... birsuru gereksiz betimlemeler kullanmayıp okuyucuyu sıkmıyor. 10 puan verebilirdim ama 1 puanı kırdım çünkü bir noktayı birleştiremediğini düşünüyorum. Eve giderken kardeşinin kaza yaptığını sanıyormuş. Peki annesi nasıl ölümlerden döndü acaba hiç sorma gereği duymadımi? Tek orası saçma geldi onun dışında güzeldi Fatih Murat ArsalAşk Başka Bir Şey
Aşk Başka Bir ŞeyFatih Murat Arsal · Ephesus Yayınları · 2018412 okunma
Yazarın kitaplarını seviyorum hikayeleri güzel ama betimlemeleri fazla kullanıyor bazen öyle abartıyor ki okumadan geçtiğim yerler oluyor. Daha kisa kesse bence kitaplari cok daha guzel olur. Okuyanlarin şikayetleri hep bu yönde... ayrıca okuduğum kısımların birebir aynılarını efken in ağzından da yazmış. Herhalde roman yazmada sayfa sayısı önemli :) Fantastik bir kitap hikayesi güzel.
Çok uzatılan kısımlar var. Atlayarak okudum özellikle Göktuğ ve damlanın konuşmaları belli bir zaman sonra sıkıyor. Arkadaşlarım çok beğenmişti. Tavsiye üzerine okudum. Biraz sıkıldım.
Yani çok iyi değil okunabilir. Umut un gel gitlerinden sıkılmaya başladım bazı yerlerini atlaya atlaya okudum. Akın a yakınlık göstermesini doğru bulmadım. Sürekli arkadaşlarından biseyler saklamasindan sıkıldım.