Senanur Ayhan

Olmadığınız bir şeyi olmayı hedeflerseniz, başarısızlığa mahkûmsunuz. Kendiniz olmayı hedefleyin. Kendiniz gibi bakmayı, davranmayı ve düşünmeyi hedefleyin. Kendinize en sadık versiyonunuz olmayı hedefleyin. Kendiniz olma haline kucak açın.
Sayfa 91·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
“Hiç hayal ettiğim gibi değildi,” dedi Nora. Bayan Elm bir oyunu yarılamış gibiydi. “Öngörmek kolay değil, ha?” diye sordu, siyah fillerden birini ilerletip beyaz bir piyonu alırken dalgın dalgın önüne bakarak. “Bizi nelerin mutlu edeceğini?”
Sayfa 60·Kitabı okudu
"İnsanlar şehir gibiydi. Bazı kötü yönleri var diye bütün şehirden nefret etmezdiniz.Sevmediğiniz yanları, birkaç tane tehlikeli ara sokağı ve mahallesi olabilirdi ama bir şehir yaşanır kılan şey iyi yönleriydi."
Sayfa 47·Kitabı okudu
“İlk başta kömürsündür, basınç sayesinde elmas olursun."
Sayfa 9·Kitabı okudu

Senanur Ayhan

, bir kitap okudu
Puan vermedi·282 syf.·
23 saatte okudu
·
2023 31. kitabı
Matt Haig
8.2/10 · 98,7bin okunma