OKUDUMBİTTİ
ASEF -İ HASRET
@GÜLCİNSAHKAL
#YORUM
Karadeniz'in Çamlıhemşin topraklarında başlayan güçlü bir aşk.Yeşilin maviye karıştığı bir şehirde, denizin güzelliğini alan Naz Arslanoğlu ve bu topraklardan gücünü alan adı gibi sert Demir Soylu.
Yıllar önce Arslanoğlu ve Soylu ailesinde başlayan, Naz'ın teyzesi Demir'in amcası aşkları yüzünden Naz'ın büyük abisi Harun'un vefat etmesiyle kan davası başlıyor, Çocuklar büyüyüp Naz ve Demir'in birbirine aşık olması olaylar zincirinin patlak vermesi, herkesin bu ilişkiye karşı çıkması ve aşkın sonucunda iki gencin uzun süre ayrı kalması, tekrar bir araya gelen çiftler herkese karşı durarak aşklarını yaşamak istemesi.
Peki genç aşıklar biraraya gelecekler mi?
Kitapta iki tane kötü karakter var. O ikili inatçı sevgilileri ayırmak için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Birde Naz'ın teyzesi bebeği kayıp kitapta ortaya çıkıyor. Aşk, aksiyon ve ters köşesi var. Yazarın ilk kitabı yazarımıza şans verin, bence okumaya değer yazarımızın emeğine sağlık olsun.