Zine Olak

"insan kendinin ve tüm yaşadıklarının öğretmeni değil midir? Yanlış seninse, ondan edindiğin tecrübe de senindir"!
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Öyle değil midir ki duymak istemeyenden daha sağırı, görmek istemeyenden daha körü yoktur bu hayatta .
Mevlana'nın da bahsettiği gibi: "Ne kadar bilirsen bil , söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır." Belki de anlamak istediği kadardır.
Ve unutmayın, çoğu zaman düştüğümüz durumun ne olduğunda ziyade , bizim o durumda ne tepki verdiğimiz önemlidir.
Kitap Alıntısı
"Eğer bir dış etken sizi üzerse , duyduğunuz acı o şeyin kendisinden değil, sizin ona verdiğiniz değerden geliyordur,onu da her an ortadan kaldırılma gücünüz vardır."