Çisem

"Tatlım, sana söyledim, birini bu şekilde seviyorsan, onu seviyorsundur ve sonsuzluk bile sana yeterli görünmez. Birlikte otuz yıl da geçirmiş olsanız bir şey değişmeyecekti," dedi. "Yine de sana yeterli gelmeyecekti."
Sayfa 285·Kitabı okudu
Reklam
Başımı iki yana salladım. "Hayatım onun etrafında dönmeyecekse, neyin etrafında döneceğini bilmiyorum." "Senin. Hayatın her zaman senin etrafında döner. Bu yüzden ona 'senin hayatın' deriz," dedi ve gülümsedi.
Sayfa 286·Kitabı okudu
"Tanrı aşkına! Kitaplar simitlere benzemez. Kitaplar bayatlamaz, Ben."
Sayfa 263·Kitabı okudu
"Hayatta hayal bile edemeyeceğin şeyler olur. Ama zaman geçer, seni değiştirir, zaman değişir ve bir bakmışsın ki, kendini daha önce hayalini bile kurmadığın bir hayatın ortasında buluvermişsin."
Sayfa 222·Kitabı okudu
Bay Callahan'ın benden beklediği gibi güldüm ama aslında ağlamak istiyordum. Ben asla benim canımı sıkmazdı. Tanrım, keşke ondan usanabilecek kadar zamanım olsaydı. Birini o kadar çok sevecektin ki, onun başına gelen bütün ilginç olaylar boyunca yanında olduğun için söyleyecek bir şeyin kalmasa bile, o sana gününü anlatmadan önce neler olduğunu tahmin edebilecek kıvama gelsen bile, günlerdir sana ilginç bir şey anlatmamış olsa bile, yatakta onun yanına uzanıp elini tutmaktan zevk alacaktın. İşte istediğim aşk böyle bir şeydi. Hedeflediğim ve yaşadığım aşk işte buydu.
Sayfa 220·Kitabı okudu
Reklam