Rosalii

“İnsana lüzumlu olan tek şey, onu nereye sürükleyeceği belli olmayan hür iradedir.”
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
“Etrafınıza şöyle bir göz gezdiriniz! Gerçek hayat denilen şeyin ne olduğunu, nerede olduğunu bilmiyoruz bile! Kitaplarımızı, hayallerimizi elimizden alsalar, öylece ortada kalakalacağız.”
"Dünya mı yıkılsın yoksa bir bardak çay mı içersin?" deseler. "Ben çayımı içtikten sonra dünyanın canı cehenneme" derdim.
Kitaplar bana zevk, heyecan, ıstırap veriyordu. Okumaktan başka yapacak işim, gidecek tek yerim yoktu, çünkü çevremde saygıya layık, beni kendine çekebilecek bir meşguliyet bulamıyordum.
Evet efendim, en bayağı, en aşağılık insanların aynı zamanda namusluluk simgesi olarak kalabilmeleri ancak bizim ülkemizde mümkündür!