Büşra

Büşra
@_busraaa_
Kitaplar bir limandı benim için. Kitaplarda yaşadım ve kitaplardaki insanları sokaktakilerden daha çok sevdim.
İslâm milleti, yeryüzünde ruh ve kalp bütünlüğüne sahip tek millet.Kavim olgusunu reddeden tek millet.
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Ey İslâm ümmeti, selâm size. Siz dünya milletleri içinde en şanslı olanısınız. Kurtulmuş bir milletsiniz. Kurtulmuş olmanız varlık bilincinizdir. Bu yeterli midir, değil. Asıl önemli olan yeniden İslâm milleti olma bilinciyle var olmanızdır.
Ve zamanın hızlı akışında Müslümanların dünyaya yön vermesi davranış ve yaşayışlarıyla olur. Tebliğin en önemli ve en etkili olanı yaşanarak olur. Örnek bir yaşayış, uygulayış insanı çok derinden etkiler. İnsanlar güzellik ve iyilikleriyle örnek olduklarında bunların etkisi çok fazla olur. Yeter ki içtenlikli olunsun ve yaşansın. İnsanlığın buna büyük bir gereksinimi var. Çünkü insanlık sahipsiz ve yalnız.
Bugün Müslümanlara saldıranlar, güçlerini Müslümanların dağınıklıklarından alıyorlar.