Marissa☆

Marissa☆
@_marissa_
707⋆ 𝑞𝑢𝑜𝑑 𝑟𝑒𝑙𝑖𝑛𝑞𝑢𝑖𝑠, 𝑎𝑙𝑖𝑒𝑛𝑢𝑚 𝑒𝑠𝑡
ɢʏᴍɴᴀꜱɪᴜᴍ 4~
31 Ekim
205 okur puanı
Şubat 2022 tarihinde katıldı
Eğer bir gün kalbimin dikenleri arasında çiçek açarsa o, sana aittir...!
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Eğer vücudunuza sert bir vuruş alırsanız anın etkisiyle acıyı hissetmezsiniz. Yarayı gördüğünüz an o görüntü sizi telaşlandırır. İşte o zaman acı, beyninizi ele geçirir. Ama konu kalbiniz olduğunda durum aynı değil. Duygularınıza aldığınız sert bir darbenin acısını ilk saniyeden itibaren hissedersiniz. Hatta acı o kadar yoğun olur ki sadece hasar alan yer değil, tüm bedeniniz acı içinde kıvranır.
"Ve sen tüm dikenlerine rağmen çiçek açacaksın."
Gözlerimi bana dokunan elden çektiğimde gözlerinin içine baktım. Gözlerimde gözyaşlarım dışında bir şey daha gördüğüne emindim. İçimde söndürmeyi hiç düşünmediğim, "Ateşi."
En büyük acıları yaşatanlar, en çok sevdiklerin oluyor."