Kızım Doğa seni çok seviyorum, çok düşündüm çok acıyor kalbim çıkmazdayım , ne yapacağımı bilmiyorum, hayatımda tek bir kadının arkasında durdum ,oda beni eritiyor halbuki herşeyi konuşmuştuk rakı masasında , ilk kez inandım bir kadına senin için, ilk kez bir kadının arkasında sağlam durdum... ama yok babacım olmuyor ne yapsam erkek olamadım. Çok yoruldum yeri geldi sen geri oldun ywri geldi sen anne demedin diye annen sana küstü ne oluyor anlamış değilim halbuki sen daha 1.5 yaşındaydın. Babacıım hep alttan almaktan sıkıldım affet beni her zaman yanındayım bunu unutma.
Yarım kalınca sözcüklerimi içime gömdüm. Sonra yeni dizeleri cigarama sardım.Biraz soluk alınca var olduğumu zannetmiştim; inince gece, kurşun sesi karıştı baykuş sesine.Korumak isterdim kendimi. Bırakınca düşlerimi koştum hiç durmadan. Nemin duvarındaki kokuyu yollayınca anneme, ekmek kokusu gibi çekmiş içine. Üzülme anne, şafak vakti koparılmışsam kucağından, bir şafak vakti bırakılırım göğsüne. Neek
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Hayatımda güzel bir şey olduğunda, bunu ilk anneme anlatıyorum. Çünkü biliyorum ki en çok o seviniyor, o da her seferinde "Allah'a şükür, senin için dua ediyordum " diyor. Bazen fark ediyorum, ben daha bir şey olmadan bile o içinden geçirmiş oluyor. Teşekkürler ANNE... Benim için hep en iyisini isteyen, sessizce mücadele eden, her başarımda payı olan sensin. Senin duaların olmasa, belkide aynı güçle ayakta duramazdim. Onun duasının bana verdiği güç, çoğu zaman kendi gücümden bile büyük gibi geliyor. Hayat ne getirirse getirsin, onun varlığı bana her zaman bir sığınak oluyor. İyi'ki varsın anne. Seni çok seviyorum.
Gece duygulanması
Bugün yaklaşık ikindi vaktinden gece 2 ye kadar bir hocamızın küçük bir kızı kaybolmuştu. Çok şükür ilçe halkının tüm seferberliği ile bulundu şuan. Bir anne olabilme ve baba olabilmenin mutlu yanlarını gördüğümüz kadar acı yanlarına da şahit olduk. Aidiyet hissini taşımak bir o kadar güzelken ayrılık veya kötü bir hâdisenin kalbimizde oluşturacağı tahribatı Allah uzak eylesin.
Duygu ve Düşünce
The obscene bird of night
"Ve her zaman dolunay vardı; kayıp dünyaların, diğer kayıp dünyaların ardında kaybolduğu bir dünya... Biri diğerinin yerini alan mükemmellik, modası geçmiş bir mükemmellik; canavarca bir kartonpiyer kafanın içindeki canavarca başka bir kartonpiyer kafa... Her şeyi boğan o unutuş; ve ben kendimi isteyerek onun çarklarına bıraktım, yemek borusundan aşağı atlayıp yok olmak için ta boğazına kadar emekledim ve yok oldum, evet, Benita Anne, her ne kadar elimi ellerinin arasında tutsan ve nazik sözlerin beni teselli etse de, ben artık yokum."
Bir anne oğlunu çok güzel yetiştirmiş…