Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯
Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Biraz önceki sahnenin hayal olup olmadığından bile emin değildim. Tanrı’nm emriyle dünya yavaş yavaş dönüyor olmalıydı. Günlerin kırk sekiz saat, hatta yetmiş iki saat sürme ihtimali bile vardı. Kendimi bu kadar yalnız hissettiğim bir zaman daha olmamıştı. Kendimi oyalamak için yapılacak bir şeyler aramakla geçiriyordum.
Korkulacak bir şey yok" dedi. "Bizi vurmayacaklar." Söylediklerine büyük bir inançla inanıyordu. Allah'a olan inancı derindi. Kaderciydi ve kaderinde bombalı bir saldırıda ölmek varsa Allah’ın izniyle şehit sayılacağından sorgusuz sualsiz cennete gideceğini biliyordu.
Yaz bitmek üzereydi. Yakında kış gelecekti. Farkında olmadan mevsimler de tipkı zamanın kendisi gibi boşluk içinde geçip gidecekti. Burada kaldığım süre uzadıkça irademe sahip olmam o denli güçleşecekti.