mestûr ربيع

mestûr ربيع
@br_zerre_mutluluk
Gölgesi Leylanın evine düşen yıldız bana yeter.
Şiir : vera Numan Arıman- Kitap:İslamın kızına
şeb-i aruz
seferi
bir kalbi güzelde, 1996
71 okur puanı
Nisan 2020 tarihinde katıldı
Bayram sabahı uyanık olalım.
Bayramda erken kalkmak, gusletmek, misvak kullanmak, güzel koku sürünmek, yeni ve temiz elbise giymek, sevindiğini belli etmek, yüzük takmak, karşılaştığı müminlere güler yüzle selam vermek, fakirlere çok sadaka vermek, İslamiyet’e doğru olarak hizmet edenlere yardım etmek, dargınları barıştırmak, akrabayı, din kardeşlerini ziyaret etmek, onlara hediye götürmek sünnettir. Bayram gecelerini ihya eden, büyük saadete kavuşur. Kurban Bayramı geceleri, bayramın 1., 2. ve 3. gününden sonraki gecelerdir.
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)
Fıtr(Ramazan) ve Kurban bayramının birinci geceleri yapılan dua, tövbe reddolmaz. Hadis-i Şerif.
Hadis-i Şerif
Ramazan ve Kurban bayramının gecelerini ihya eden kimsenin kalbi kalplerin öldüğü gün ölmez. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)
Hadis-i Şerif
"İhlas suresini Arefe günü Öğle ile akşam arasında bin defa okursa Allah(c.c), ona ne isterse verir." Buyrulmaktadır.