D. A.

Kim olmak istediğimizi bir defa nasıl seçtiysek, kırışıp katlanmış bir kâğıt parçasının ya da bir ceketin sonradan her zaman tıpatıp aynı yerden kırışıp katlanmaya eğilimli olması gibi, biz de neye alıştırıldıysak ona döneriz.
1000Kitap
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Şimdiki zaman her zaman kısadır. Tabii bazı insanlar, bir sürü şeyler biriktirdikleri bir geçmişleri ve daha bir sürü şey biriktirebilecekleri bir gelecekleri olduğuna inanırlar.
1000Kitap
Alışkanlıkların Gücü
Alışkanlık tıpkı bir suyun akarak kendi yatağını oyması gibi zaman içinde tekrarlanarak beynimizde kendi yollarını oluşturan bir davranış örüntüsüdür. Her birimiz alışkanlıklarımızın ırmağında akarız. O ırmağın yatağından ayrılmaya cesaret ettiğimiz gün, kendi hikâyemizi bambaşka bir biçimde kurmaya başlarız.
1000Kitap
Tek göz odama yorgun argın ama hâlen bir umudum var hâlde dönüyorum. Çünkü odam mutluluk vaat ediyor.
1000Kitap
Zira kötü olmak için mücadele vermek gerekirken, iyi insan olmak için sessizce işini yapmak ve gülümsemek yetiyor...
1000Kitap