2021 4. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2021 23:42
Bu kitap kesinlikle ilk üç kitap arasından favori kitabım oldu. Duygular o kadar etkileyici ve gerçek anlatılmıştı ki her şeyi karakterlerle ben de yaşadım diyebilirim. Hem sürükleyici hem aşk, sevgi, aile bağları konusunda derin anlamlar çıkarabildiğim bir kitap oldu. İlk iki kitabı çok sevmemiştim ama bu kitap kesinlikle telafi etti durumu. Ben okumanızı öneririm. SPOILER - SPOILER - SPOILER - SPOILER En sonda Jace'in Clary'e söyledikleri kalbimi resmen eritti. Ve sonunda birlikte olabileceklerine onlardan çok mutlu oldum diyebilirim. Yaa bu konuda ne desem az yani bayıldım bu ikiliye. Çaresizliklerine ayrı aşklarına ayrı bayıldım. Neyse okuyanlar beni anladı bile. Ayrıca kitabın genelindeki aile bağlarıyla ilgili verilen mesajlara BAYILDIM. Gerçekten yazar ilk iki kitaba göre kendini çok geliştirmişti. Max öldüğünde ağlayacaktım neredeyse. Alec ve Magnus da sonunda mutlu olduklarına sevindiğim bir çift oldu. Isabelle bu kitapta biraz geride kalmış gibiydi ama Jace'i kurtarmaya gittiğini gerçekten düşünmemiştim.
Camlar ŞehriCassandra Clare · Artemis Yayınları · 20132,204 okunma
Alicante<3<3<3